Hjem

Om oss

Kontakt oss

 FREE London transport on trains, buses and tubes

 

UTFLUKTER I LONDON

 

London er en storby med lange historiske tradisjoner og mange spennende severdigheter. Her finnes opplevelser for en hver smak. Vi presenterer her noen forslag til aktiviteter som er noe utenom det vanlige, slik at du kan få en større glede av ditt London-opphold...

HELIKOPTERTUR OVER LONDON

Bli med på en opplevelsesrik helikoptertur over London. Du og dine venner kan leie helikopteret for en viss tid, eller delta sammen med en gruppe som skal ut å fly.

LES MER

Du kan også få prøvefly helikopteret i løpet av en times leksjon

ORIENTEXPRESSEN

Orientexpressen er vel et av de mest myteomspunnende tog noen sinne. Disse Pullman vognene som ble gjenfunnet i en meget dårlig forfatning er nå restaurert tilbake til sitt gamle ærvedige opphav og har sitt utgangspunkt fra Victoria station i London. Du trenger ikke å reservere en lengre reise for å oppleve den luksus som alltid har vært forbunnet med Orientexperssen. Her kan du bestille opplevelsesrike dagsturer med dette ærverdige toget.

LES MER

I London finnes masse spennende å oppleve...

 

Det finnes uttallige severdigheter og muser som man bare MÅ besøke når man er i London. Se her...

LES MER

GRUPPER

Er dere en gruppe på over ti personer kan vi sette sammen en guidet rundtur med buss og skandinavisk guide spesielt for dere. Det eneste vi trenger er en bestilling i god tid før dere kommer til London. Husk at vi også har egen konferanseservice for firmaer.
LES MER

 

 

 

 

 

 


FREE London transport on trains, buses and tubes